Revalidatiezwemmen

Voor mensen met spierklachten is het goed om in warm water sporten. Dat houdt de spieren soepel en ontspannen. Het zwembad van het Revalidatiecentrum Breda biedt die mogelijkheid. Je krijgt geen zwemles. Maar denk aan ontspannende activiteiten zoals dobberen met bandjes of mat, balspelletjes en baantjes trekken. Of gewoon lekker kletsen.

Op dit moment hebben we leden met lichamelijke, verstandelijke en visuele beperkingen. Deelnemers moeten in staat zijn zich zelfstandig aan- en uit te kleden.

Wanneer

Donderdag

19:15 uur tot 20:30. (groep 1)

20:30 uur tot 21:45. (groep 2)

Kosten

Deelnamekosten per maand € 18,00
Met BredaPas €  13,75

Wanneer de kosten per factuur geïncasseerd moeten worden, komen er €2,50 administratiekosten bij. Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Adres

Revalidatiecentrum Breda, Brabantlaan 1, 4817 JW, Breda.

Aanmelding

Wil je ook deelnemen, klik dan op ons aanmeldingsformulierOp dit moment is het mogelijk deel te nemen aan de 2e groep reva-zwemmen.  (voor de 1e groep is op dit moment een wachtlijst)

Heb je interesse, alleen weet je het nog niet zeker? Kom dan vrijblijvend een keer kijken of meedoen. Neem hiervoor telefonisch contact op met Stichting BAS via het telefoonnummer 076-5785373.