Materiaalverhuur

Stichting Bredase Aangepaste Sporten zet zich in om het sporten mogelijk te maken voor mensen met een beperking. De uitleen van sportmateriaal is daarbij een belangrijk onderdeel. Zo krijgt iedereen de kans tot kennismaking met verschillende sporten.
Meer informatie hierover vindt U bij de verschillende sporten die worden georganisserd.

Het depot aangepaste sportmaterialen is gevestigd in Bavel. De sportmaterialen zijn toegankelijk voor zowel particulieren als organisaties/verenigingen. Reserveren doet u online.

Voor wie is het depot?

Er zijn drie redenen waarom u bij het depot sportmaterialen huurt:

  1. U heeft eenmalig behoefte aan sportmaterialen in verband met een sportevenement. En wilt u als organisatie of vereniging meerdere materialen tegelijk huren? Dat is geen enkel punt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk meerdere rolstoelen te huren voor een dagactiviteit.
  2. U wilt een sport eerst uitproberen, voordat u meteen investeert in de aanschaf van sportmateriaal. In dat geval biedt het depot u een uitkomst.
  3. Het aanvragen van een voorziening duurt soms een bepaalde periode. In de tussentijd maakt u gebruik van onze materialen. De optie bestaat ze drie maanden te huren.

Aanwezige materialen:

  • Het depot heeft multifunctionele sportrolstoelen, b.v. basketbalrolstoelen. Deze rolstoelen zijn er voor volwassenen én voor kinderen.
  • Er zijn wheelers, handbikes en koppelbikes. Ook zijn er een aantal tandems aanwezig.
  • Het assortiment bestaat verder nog uit klein sportmateriaal voor o.a. basketbal, hockey, tennis, bowlen en badminton. Er zijn stootkogels, speren, frisbees en foamballen. Ook voor specifieke sporten als bocciagoalball en showdown hebben wij materialen.

Verhuur materialen

  • Het is mogelijk tot 4 dagen voor uw reservering te boeken.
  • Op zondag is er geen uitgifte of terugname van sportmateriaal.
  • Bij groot sportmateriaal, zoals rolstoelen of fietsen, boekt u via deze website maximaal 1 stuk per bestelling. Heeft u toch meerdere stuks nodig? Dan verzoeken wij u hiervoor een aanvraagformulier in te vullen.