Naschoolse Activiteiten

(Tijdelijk) stopgezet

Helaas hebben we moeten besluiten om de naschoolse activiteiten (tijdelijk) stop te zetten vanwege het kleine aantal deelnemers. Momenteel wordt er een afstudeeronderzoek uitgevoerd over wat er voor nodig is om meer deelnemers te krijgen voor de naschoolse activiteiten. Als dit onderzoek is afgerond, zal er geprobeerd worden om deze activiteit te herstarten. Zodra de naschoolse activiteiten weer starten, hoort u van ons!


Naschoolse Activiteiten wordt gegeven aan jongeren van 12 t/m 20 jaar met een beperking. Zij worden begeleid in het leren van verschillende sporten. Bijvoorbeeld voetballen, maar ook basketballen, zumba en nog veel meer. Een gymleraar geeft deze lessen. En zorgt daarbij dat alles op het niveau van de sporter uitgevoerd kan worden. Na het sporten volgt een uur leuke activiteiten zoals domino’s, memoryspel, kwartet. Verder zijn er nog vrijwilligers en maatschappelijke stagiaires werkzaam.


Wanneer

De pilot is op elke maandag van 16.00 uur tot 18.00 uur van 1 februari tot en met 18 april.

Adres

Gymzaal De Elandstraat, Elandstraat 12, 4817 DP, Breda.

Kosten

Dit zal dan een pilot zijn van drie maanden voor €5,00 per dagdeel. Na deze pilot telt de normale bijdrage van €4,50 per uur.

Aanmelding

Wil je ook deelnemen, klik dan op ons aanmeldingsformulier.

Heb je interesse, alleen weet je het nog niet zeker? Kom dan vrijblijvend een keer kijken of meedoen. Neem hiervoor telefonisch contact op met Stichting BAS via het telefoonnummer 076-5785373.